vrijdag 13 juli 2012

Voorwaarden waaronder Anne Cammenga zich verder gezichtsverlies en rechtszaken kan besparen

Het volgende bestaat uit een aantal voorwaarden waarmee Anne Cammenga, indien hij die strikt nakomt, zich verder gezichtsverlies kan besparen. Ik heb expliciet toestemming gekregen het hier te publiceren. Het origineel kan op Noordland gelezen en besproken worden.

Voor diegenen die het geval Cammenga en de redenen voor de onderstaande open brief niet kennen hier de achtergrond informatie:



- Maggy Magon

Voorstel en voorwaarden door Kruppstahl Mardoll

Zoals het voor iedereen wel overduidelijk geworden is kan Anne Cammenga geen kant meer uit, hij zo goed als volledig ontmaskert is als een  pseudologia-fantastica patiënt die een gevaar voor het Nederlands Staatshoofd en haar Familie vormt. Wij hebben er geen enkel interesse in een patiënt kapot te maken maar omdat deze persoon in zijn waanzin grote schade probeert aan te richten aan anderen, inclusieve Noordland en Stormfront, kunnen we in deze fase en de omstandigheden verdere ontmaskering niet vermijden.

Op De ontmaskering van een nep prins kunt u een adequate en door een ons bekende psychiater geverifieerde diagnose vinden die er op wijst dat indien Cammenga niet gestopt wordt hij onverdroten door zal gaan en de uiteindelijk de gevolgen daarvan voor meerdere partijen inclusieve het Nederlands Koningshuis en hemzelf niet te overzien zullen zijn.

Zoals we al eerder aangeven hebben dragen wij er zorg voor dat onze publicaties over hem in eigen hand blijven. Daarmee blijft het beheersbaar.

Heinrich-fra-Norge heeft in deze draad op Noordland aangeven hem een uitweg te willen bieden. Letterlijk schreef hij:

"...Als een man van eer wil ik u wel een uitweg bieden maar dan zult u publiekelijk een aantal verontschuldigen moeten doen en o.a. toe moeten geven dat uw afkomst op verdraaiingen berust. Wij hebben de bewijzen daarvoor al lang tot onze beschikking en het zou daarom voor u nog een mogelijkheid bieden het onvermijdelijke gezichtsverlies nog enigszins te kunnen beperken...


Als forum beheerster sluit ik mij hier onder de gestelde voorwaarden bij aan. Gedurende een interne bespreking zijn de volgende voorwaarden geformuleerd:





  1. Hij publiekelijk verontschuldigen aanbied aan het Huis von Habsburg voor de misbruik die hij van het overlijden van Otto von Habsburg gemaakt heeft.
  2. Hij publiekelijk verontschuldigingen aanbied aan het Huis van Oranje en het Nederlandse Volk voor het ongefundeerd lasteren waaraan hij zich schuldig gemaakt heeft
  3. Hij publiekelijk verontschuldigingen aanbied aan het Huis de Bourbon  voor zijn cynische pogingen de uitstekende relatie met het Huis van Oranje te ondermijnen en de publieke impressie te laten ontstaan dat beide Huizen in oppositie tot elkaar zouden staan. 
  4. Hij publiekelijk verontschuldigingen aanbied aan H.K.H. Prinses Christine, (geboren Barones von Reibniz en echtgenote van Prins Michael van Kent) voor het misbruik maken van haar naam door te veinzen dat de door hem gekochte eerste en gesigneerde uitgave van haar boek The Serpent and The Moon hem in haar vriendenkring zou plaatsen en/of hem aan haar familie verwant zou maken.
  5. Hij publiekelijk afstand doet van zijn valse wapenschild  en toegeeft zijn afkomst bewust te hebben vervalst.
  6. Hij alle referenties naar (Soldaat van Oranje) van zijn site (hij lijkt dit al gedaan te hebben) en uit zijn internet publicaties verwijdert en bovendien publiekelijk zijn verontschuldigingen aanbied.
  7. Hij publiekelijk toegeeft voor promotionele redenen gebruik gemaakt te hebben van zijn vermeende doelgroep en daarvoor zijn excuses aanbied 
  8. Hij publiekelijk  toegeeft een Joodse afkomst geveinsd te hebben zelfs nadat de Davidster uit zijn eerdere wapen verwijdert is en daarvoor publiekelijk zijn verontschuldigingen aanbied.
  9. Hij publiekelijk zijn verontschuldigingen aanbied aan een aantal schrijvers/schrijfsters op dit forum voor het hen ten onrechte te associëren met het gedachtengoed van het forumteam. (diegenen die een dergelijke publieke verontschuldiging wensen te ontvangen kunnen dat in deze draad aangeven)


Ik sluit mij aan bij het door MaggyMagon op  geven advies  aan omdat wij Anne Cammenga een beter leven wensen dan het leven waar hij nu doorheen gaat.

"...Anne Cammenga neem het aan en bespaar uzelf de pijn van een absolute vernedering en laat u nadien behandelen. Er zijn twee opties die ik u kan aanraden:

- bezoek een psychiater die je begeleidt in je proces, een soort van mental coach
- laat je opnemen in een psychiatrische inrichting voor een intensieve behandeling.
..."
Beantwoord hij aan de gestelde voorwaarden dan bestaat er voor ons geen reden meer hem publiekelijk verder te ontmaskeren kan een rechtsgang door een aantal genoemde partijen mogelijk voorkomen worden.

Mocht hij menen dat hij op punten zijn positie zou kunnen verdedigen en daarmee ons te kunnen weerleggen dan staat onze uitnodiging aan hem en zijn, door hem verkeerd geïnformeerde juridisch adviseur Fred Ijspeerd, om hier een gefundeerd en feitelijk weerwoord te leveren.

Maggy ik geef je uitdrukkelijk toestemming dit artikel inclusieve de gestelde voorwaarden op je blog over te nemen.

- Kruppstahl Mardoll

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Meneer Cammenga,

Ik heb alles over u gelezen en wet wie u bent u mag dan heel aardig over komen maar zie ook wel dat u een schijn bestaan leid. Ik heb uw eigen site die volstaat met eigen roem en grote onzin ook goed gelezen. U heeft inderdaad lak aan uw doelgroep ze zijn voor u alleen maar een middel uzelf de ene veer na de andere in uw eigen kont te steken.

Ik zie u wel eens fietsen als een wat autistisch aandoende dikzak die zich de burgermeester van Zeist waant. U zeurt mensen en vooral jonge mannen, iets wat ik verdacht vind, aan hun hoofd over uw koninklijke afkomst en de lof die van Prinsen, Prinsessen en anderen hoogwaardigheidsbekleders zou ontvangen. Maar geloof niet dat er nog iemand is die u serieus neemt iedereen lacht om u. Maar nu wordt het me duidelijk dat u niet lachwekkend maar een valse nicht bent zonder moraal of scrupules die zich ook nog eens op kosten van de maatschappij vol zit te eten en de hoge heer zit uit te hangen.

Ik begrijp niet waar u daar het geld voor vandaan haalt want waar zit u als uitkeringstrekker niet bij de snackbar maar bij Figi en de Reünie waar de gewone werkende mens zelden of nooit komt. Ik kan het natuurlijk niet zeker weten maar het wordt tijd dat uw schijnvereniging eens goed door de fiscale recherche doorgelicht wordt want dit kan natuurlijk niet. Ik begrijp ook niet dat de sociale dienst het toelaat dat u op onze kosten directeur van een vereniging speelt. Ik ga daar toch eens achteraan.

Ik ga daar iedereen die ik ken voor u waarschuwen want u bent duidelijk een valse parasiet die onze Koningin haat. Laat u behandelen, mevrouw Magon heeft gelijk maar geeft u een kans omdat u maar beperkt toerekeningsvatbaar bent en met een goede behandeling misschien nog een volwaardig leven zou kunnen hebben zonder dat u achter uw rug door iedereen uitgelachen wordt.

Gooi al die circusclown versieringen weg, Franse Lelies en wat u allemaal nog aan uzelf hangt om indruk te wekken want u maakt zichzelf onsterfelijk belachelijk. U bent niet waardeloos u gewoon weer Anne worden en een bescheiden baantje aannemen maar dat kunt u niet meer alleen. U heeft professionele hulp nodig.

Anoniem zei

Ik ken die slijmerige flikker hij zit zich ook vaak bij V&D als een varken vol te vreten. Ik wist niet dat het een uitkeringstrekker is maar een homo is het zeker.Dat uitlachen ken ik wel want dat doen wij en de rest van de horeca in Zeist ook.

Unknown zei

Meneer Cammenga,

Denk hier even goed bij na want vergeleken met u heeft deze man maar weinig beledigingen geuit.


Celstraf voor beledigen Beatrix

Een 47-jarige man is woensdag door de politierechter in Utrecht veroordeeld tot 80 uur werkstraf en 90 dagen celstraf, waarvan 77 dagen voorwaardelijk, voor het beledigen van koningin Beatrix. Ook stuurde hij dreigbrieven aan de burgemeesters van Veenendaal en Rhenen om de viering van Koninginnedag af te blazen. Een persvoorlichter van het OM laat Shownieuws weten dat de man heeft gezegd dat hij verantwoordelijk zou zijn voor Friso’s ski-ongeluk.

De verdachte, een failliete binnenvaartschipper, stuurde in maart en april brieven naar de koningin, waarin hij haar onder meer uitmaakte voor ‘oplichtster’ en ‘zondaar’. Hij vond dat het koningshuis moest worden opgedoekt. Het zou veel geld kosten terwijl burgers voor eten naar de voedselbank moeten.

De verdachte betuigde in de rechtszaal spijt over de brieven. Volgens een psychiater moet de zwakbegaafde man verminderd toerekeningsvatbaar worden geacht. Het schrijven van de brieven zou een uitlaatklep zijn geweest voor alle frustraties rond de gedwongen verkoop van zijn schip. Het onvoorwaardelijke deel van de celstraf heeft hij al in voorarrest uitgezeten. (Redactie/ANP)