vrijdag 6 juli 2012

Cammenga's waanzinnige open brief aan de heer R. Bertholee Hoofd van de AIVD

Op 18 mei 2012 schreef de valse manipulator, Oranje Hater en uitkeringstrekker Anne Cammenga namens zijn eenmansstichting BJTWSN een waanzinnige open brief aan de heer R. Bertholee Hoofd van de AIVD P/a Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties waarin hij een poging deed op een gemene onwaarachtige manier een persoon in valselijk in de problemen te brengen. Kopieën van zijn Judas brief werden door hem verstuurd aan:


- H.M. de Koningin/Het Kabinet van de Koningin
- Z.K.H. Prins Carlos de Bourbon de Parme
- Alle Fractievoorzitters en Leden van alle Politieke Partijen in de Tweede Kamer
- Het College van B&W van de Gemeente Zeist
- Alle Fractievoorzitters en Leden van alle Politieke Partijen van de Gemeente Zeist
- Alle Joodse belangenorganisaties in Nederland
- Overige niet-Joodse belangenorganisaties in Nederland
- De Politie van de Gemeente Zeist en Utrecht


Op zich hilarisch dat dezelfde Anne Cammenga die onze Koningin en haar familie bij elke gelegenheid belasterd de imbeciele brutaliteit heeft uitgerekend haar en haar Kabinet te adresseren.


Oerkomisch is natuurlijk ook dat hij de Bourbon de Parme adresseert die een uitstekende relatie met die Oranjes heeft. Bovendien schreef een andere de Bourbon het volgende over de intrigant Anne Cammenga:


"...P.S. Monsieur CAMMENGA qui ne fait plus partie de mon entourage, a dû vous donner une mauvaise impression, et en même temps vous rendre méfiant vis-à-vis de ma personne. .."


Je zou zeggen dat stakker kan het gezien zijn mentale conditie niet helpen maar gezien zijn valsheid en de schade die hij anderen berokkenen wilde vind ik het alleszins correct hem er publiekelijk op af te rekenen.


Hier een paar uitreksels van zijn brief voorzien van opmerkerkingen, correcties en feiten waar ik dat nodig vind.


"....
Met name de toenmalige fractievoorzitter van de Zeisterse SP, Jeanette de Jong heeft zich hier enorm voor ingezet. In deze tijd begonnen de afluisterpraktijken en de intimidatiepogingen. Dit bleek uit klikken op de telefoonlijn en duidelijk hoorbaar geadem op de achtergrond. Het viel de toenmalige fractievoorzitter, Jeanette de Jong van de SP in Zeist zo duidelijk op dat zij tijdens onze telefoongesprekken meerdere malen vroeg of er soms iets aan mijn telefoon mankeerde. Ook kwam er post niet aan en kwam post slechts aan, wanneer ik deze aangetekend verzond.
.."


Cammenga weet u zeker da u zelf niet zat te hijgen van al die aandacht die u van de Socialistische Partij kreeg? Bovendien u bent toch een monarchist en pretendeert van hoogadelijke afkomst te zijn, wat moet u nu met de SP die types zoals u beweerd te zijn veracht. Blijkt weer duidelijk dat Anne Cammenga de aandacht boven de principes steld.


"...Omdat ik zelf afhankelijk ben van het openbaar vervoer moest ik om haar te kunnen bereiken de bus en de trein vanuit Driebergen-Zeist naar Maarn nemen. Zelf woon ik op de Antonlaan in Zeist. Om de hoek bij mij is de bushalte. Van tevoren belde ik altijd mijn moeder even op om haar te melden dat ik er aan kwam..."


Zeldzaam wollig taalgebruik ik durf te wedden dat het grootste deel van de lezers nu wel in slaap gevallen zijn. Maar heeft de prins dan geen auto of kan hij er misschien geen vinden waar hij inpast?


Maar nu wordt het toch echt een slecht spionnenromanetje.


"...Vele malen is het gebeurd dat er een politieauto vanaf de bushalte achter mij aan reed tot aan het treinstation in Driebergen-Zeist. In Maarn stond er bij het station een politieauto op mij te wachten, die mij vervolgens stapvoets volgde, totdat ik bij het huis van mijn moeder was aangekomen. Dit gebeurde zo vaak en op een zo'n duidelijke manier, dat dit absoluut niet kon worden genegeerd of achteloos kon worden weggewuifd. Achteraf gezien had ik zo ad rem moeten zijn om te vragen of ik mee had mogen rijden met de politieauto van Zeist naar Maarn. Dat had zowel de politie als mijzelf veel tijd bespaard..."


En dit verhaal schrijft de overduidelijk aan vervolgingswaanzin leidende nep prins aan de politie en AIVD die natuurlijk ook in opdracht van Oranje achter het gehijg dat die Jannette van de SP hoorde toen zij met u aan de telefoon zat.


Maar nu wordt minder grappig nu probeert hij iemand en een aantal anderen, die hem al eerder doorhadden, zwaar te beschadigen. Nee Anne Catastrofus Cammmenge ik haal de namen eruit want akelige dikke uitkeringstrekkende pauper ik ga u met google niet helpen.


"...In maart dit jaar hebben mijn adviseurs en ikzelf een infiltrant met duidelijk verkeerde bedoelingen ontmaskerd. Zijn naam is Soldaat van Oranje Jan en hij woont in (....) Tot mijn grote schrik ontdekte ik namelijk dankzij een tip van de juridisch adviseur van onze organisatie BJTWSN - Holocaust Memorial Day dat deze Soldaat van Oranje een belangrijke rol speelt op één van de twee meest bekende extreemrechtse sites van Nederland..."


Hij heeft hier ook teksten op geschreven. De andere beruchte extreemrechtse site is. Wij hebben uiteraard onmiddellijk ons contact met deze infiltrant verbroken en hem duidelijk aangeven nooit meer iets met hem te maken te willen hebben. Deze poging tot infiltratie hebben wij ook gemeld bij de politie in Zeist. Ook de teksten op de extreemrechtse site Noordland hebben wij bij de politie in Zeist en Utrecht aangeleverd. Ons contactpersoon hierbij is de heer J. (Jan) Drenth geweest..."


U en uw adviseurs? De enige adviseur die u heeft heet Ijspeerd  en is een gesjeesde jurist die ook maar geen werk kan vinden. Maar dit even tussen twee haakjes erger vind ik dat de zelfbenoemde Ridder van de antifascistische orde van het ronde tafeltje (een plastic Kijkshop tafeltje want meer kon er niet van af) een duidelijke NSB mentaliteit in de slechtste zin van het woord blijkt te hebben. Aangeven, verklikken in de hoop om een paar rooie centen te verdienen en aanzien te verkrijgen. Anne Cammenga en vriendje Ijspeerd gaat Maggy door totdat jullie in pek en veren en met gebogen hoofd Nederland ontvluchten.


"... In deze periode hebben wij ook te maken gehad met uiterst vreemde klikgeluiden op de lijn, die je normaal nooit hoort. Tevens werd onze website op een aantoonbare wijze geblokkeerd, zodat wij hier niet meer bij konden en geen berichten meer op konden plaatsen. Gelukkig heeft deze infiltrant verder geen wezenlijke schade kunnen toebrengen aan onze organisatie en haar doelen, maar het is uiteraard wel een uiterst vervelende periode geweest. Mijn adviseurs en ikzelf hebben deze periode dan ook als bijzonder onaangenaam ervaren..."


Wat zegt u hier nu eigelijk? U en uw Ijspeerd hoorde klikgeluiden op de telefoonlijn in de periode dat Soldaat van Oranje bij u geïnfiltreerd was of bedoelt u na die periode. Het hele verhaal is natuurlijk te idioot voor woorden omdat het al lang niet meer de jaren zestig is toen afluisteren met klikjes gepaard ging. Weer heeft Anne de niet zo snuggere zich door goedkope romannetjes laten inspireren.  Wie luisterde u in uw wanen nu eigelijk af. De infiltrant maar die was toch al geïnfiltreerd of de infiltrant nadat unie zogenaamd ontmaskert had maar dan was Soldaat van Oranje in dienst van de AIVD en werd het na de ontmaskeringen noodzakelijk voor die of een andere Nederlandse dienst om u te gaan afluisteren.


Natuurlijk zou ik het niet vreemd vinden als een staatsgevaarlijke gestoorde met een intense haat voor het Staatshoofd in de gaten gehouden wordt en zou die Soldaat van Oranje die u zwart zit te maken een  medaille verdienen. Als u kunt bewijzen dat het echt om een infiltrant gaat dan zal ik hem persoonlijke voor een hoge onderscheiding voordragen.


"...Wij denken dat deze infiltrant onze organisatie probeerde binnen te dringen nadat ik op 29 april 2010 een openbaar e-mailbericht naar o.a. de Tweede Kamerleden heb verzonden over een aantal politiek-historische zaken. Het gevolg hiervan was dit ik toen binnen een week ben ontslagen..."


U bent dus ontslagen omdat u vanaf u werkplaats op grote schaal uw laster tegen het Nederlandse Staatshoofd naar TK leden verzond en u vindingen vreemd dat u ontslagen bent? Ik al lang begrepen dat u als zwakbegaafd ingeschaald moet worden maar dito's natuurlijk het summum van wereldvreemdheid als u het als een aan u aangedaan onrecht ziet dat u de deur gewezen kreeg. En er dan ook nog uw beklag over doet bij de AIVD.  Waanzinnig!


Maar u schreef nog wat anders in uw ronduit absurde brief waaruit blijkt dat u niet alleen totaal wereldvreemd bent maar ook manipulator en een pathologische leugenaar van laagste allooi bent want wat schreef u op het Pim Fortuyn Forum?


Ik neem de context even over


Eerst schreef u:


"...(Soldaat van Oranje) kwam in mijn leven toen mijn inspanningen voor Joodse Tweede Wereldoorlogsslachtoffers en hun nabestaanden op nationaal niveau sucees én erkenning verkregen..."


Soldaat van Oranje reageerde hier terecht als volgt op dit stuk neem ik even helemaal over


"...Meneer Cammenga,


Het is met verbijstering dat ik van uw reacites op dit forum kennis moet nemen. Het moge niemand ontgaan zijn dat mijn eerste bijdragen sinds jaren er er één was waarin ik een oproep deed u en uw BJTWSN niet met de bagger en verdachtmakingen te bevuilen waar ik reeds meer dan tien jaar te maken heb. Ik deed dit daar ik aannam dat u een man van eer en geweten zou zijn die de betekenis van noblesse oblige niet enkel als een begrip kent maar daar ook naar leeft. Tot mijn onsteltenis moet ik nu na al die jaren constateren dat het voor u enkel een onderdeel van een facade blijkt te zijn. U die spreekt over de zon die geen schaduw kent en derhalve enkel maar de waarheid kunt spreken schreef het volgende:


quote:


(Soldaat van Oranje) kwam in mijn leven toen mijn inspanningen voor Joodse Tweede Wereldoorlogsslachtoffers en hun nabestaanden op nationaal niveau sucees én erkenning verkregen.




Indien u uw woorden getrouw zou zijn dan zult u nu ruiterlijk toegeven dat u hier de waarheid op een uiterst opportunistische en manipulatieve wijze verdraait om daarmee impliciet verdenkingen op mij te laden. Als er achter de facade van de ridderlijkheid nog iets echts bestaat dan zult u toegeven dat voor u het belang boven de pricipes gaat waarop u zich verbaal beroept gesteld heeft.


Er is veel wat mij niet meer raken kan maar dat u hier de rol Marcus Junius Brutus speelt raakt mij diep dermate zelfs dat ik u niet langer waardig acht tijd en energie aan u ter verspelen. Ik wil u dan ook verzoeken geen contact meer met mij op te nemen, mij zelfs niet te groeten daar u voor mij en mijn vrouw niet meer bestaat zelfs niet als een herinnering. Ik zal u en uw BJTWSN geen strobreed in de weg leggen daar dit beneden mijn waardigheid ligt en ik in tegenstelling tot wat nu blijkt uw verbale lessen m.b.t. noblesse oblige en de ridderlijkheid wel in mijn leven toepas. Dit is niet altijd zo geweest maar u heeft mij de schoonheid daarvan doen inzien het is mede daarom dat het als een shock komt te zien wat er nu vanachter de facade zichtbaar wordt. Klaarblijkelijk heeft mijn mensenkennis mij hierin schromelijk in de steek gelaten.


Laat ik u meegeven dat een hoogstaande Koningin als Marie Antoinette van Oostenrijk waarmee u graag pronkt zich in haar graf zou omdraaien over hetgeen nu achter de facade zichtbaar wordt. Dat ook Athos, Porthos en Aramis zich vol walging van u af zouden keren en zo zou Charles le Chauve met wiens verwantschap u veelvuldig pronkt.


Ik zou u ook willen verzoeken nog eenmaal contact op te nemen zodat ik de domein registratie van uw wedsite aan u overdragen kan en hoewel ik daar de kosten van op mijn rekening genomen heb wil ik daar niets van u voor ontvangen. Dit ook voor alle duidelijkheid naar uw nieuwe vrienden toe. Arnold zal zeker wel bereid zijn uw site pro deo te hosten en onderhouden. Verder deel ik u mede dat ik u als linkedin contact heb verwijdert zodat u niet langer zichzelf bij mijn contacten kunt inviteren daar in tegenstelling tot hetgeen u doet ik mijzelf bij een aantal hoog adelijken niet opgedrongen heb om daarmee een facade op te fleuren.


Dan even met betrekking tot uw antwoord aan Dekker "...De stukken worden door mij geschreven - iemand moet immers voor een organisatie immers de stukken schrijven voor een website - maar waarom denkt u dat mijn organisatie adviseurs heeft..." het moge duidelijk zijn dat u nu één van de twee onbezoldigde adviseurs, die formeel ook niet aan BJTWSN verbonden zijn, kwijt bent. Mogelijk dat uw nieuwe "vrienden" de leemte willen opvullen. Klaag ook niet dat dit nu gebeurd u heeft het hier zelf, en publiekelijk, veroorzaakt.


Het doel heiligde voor u de middelen: dat is in triest.


U dwong mij publiekelijk en op deze wijze te reageren en u mag best weten dat ik dat ondanks uw in mijn ogen onwaardige opstelling dit met tegenzin doe echter u zult begrijpen dat ik een dergelijke aanval van uw zijde niet onbeantwoord kon laten.


Hiermee is het laatste woord gesproken...."


Hierop uw antwoord:


"..Geachte heer Soldaat van Oranje,


Eerlijk is eerlijk. U heeft gelijk. Ik ben te scherp in mijn bewoordingen geweest, toen ik de volgende zin schreef: "(Soldaat van Oranje) kwam in mijn leven toen mijn inspanningen voor Joodse Tweede Wereldoorlogsslachtoffers en hun nabestaanden op nationaal niveau sucees en erkenning verkregen." Deze zin behoeft inderdaad correctie. U bent inderdaad in de periode in de aanloop daar naar toe in mijn leven gekomen. Dus niet tijdens de periode van succes en erkenning, maar in de periode daarvoor. Hierover mag geen verkeerde indruk gaan ontstaan en ik zet dit dan ook graag hierbij recht. Ik neem deze zin hierbij terug en bied u voor deze zin dan ook publiekelijk mijn welgemeende excuses aan..."


U schreef dit op 16 februari 2012 en nu laat u zien wat uw excuses waard zijn en hoe u op schaamteloze wijze in een ronduit verraderlijke wijd verspreide brief komt u me dezelfde leugen terug. U bent niet alleen oneervol zoals Soldaat van Oranje dat in de zachtste termen schreef u bent een manipulatieve amorele pathologische leugenaar.


Maar dit is niet het enige voorbeeld in uw laaghartige schrijven.


U schreef:


"...Tevens werd onze website op een aantoonbare wijze geblokkeerd, zodat wij hier niet meer bij konden en geen berichten meer op konden plaatsen..."


Wat schreef u hierover op het Pim Fortuyn Forum? Ik neem het maar even uitgebreid over.


U aan de eigenaar van de site die u omdat u armlastig bent gratis mocht gebruiken:


"....Bedankt voor uw informatie. Goed dat u mij hiervan op de hoogte stelt. Dan kan ik hier rekening mee houden. U kunt overigens via uw provider afstand doen van het eigendom van de website alcammenga.wordpress.com..."


Dit schreef u op 18 maart 2012 dus lang voor u dit artikel verspreid heeft en geeft er mee aan dat het niet om een eigen site ging en u deze ook niet in eigendom had. Sterker nog op dezelfde datum schreef u:


"...Hierbij bevestig ik u - zoals ik vanavond ook telefonisch aan u heb meegedeeld - dat ik geen gebruik meer zal maken van de op uw naam geregistreerde websitealcammenga.wordpress.com en dat ik een nieuwe, eigen website op zal gaan bouwen. Voor het feit dat ik in het verleden van een gedeelte van uw website gebruik heb mogen maken en dat u mij hierbij op vrijwillige basis heeft geholpen om deze op te bouwen zeg ik u hierbij openlijk mijn oprechte en allerhartelijkste dank..."


En dan, nadat u betrokkene verder bent gaan belasteren en geen gevolg aan uw toezegging gegeven hebt, schrijft u nu dat u het slachtoffer geworden bent en probeert betrokkene op een laaghartige manier bij de AIVD aan te geven alsof deze uw eigendom heeft beschadigt. U impliceert hiermee dat betrokkene een misdaad volgens de Nederlandse wet heeft begaan door uw site uit de lucht te halen.


Anne Cammenga u bent een pauper onwaardig u bewijst leugens niet te schuwen maar doet dat wel op een domme manier die u kwetsbaar maken. Ik kan niet voor betrokkene spreken maar ik raad hem aan u juridisch tot aan het einde van de wereld te vervolgen.


"...Maar ik wil graag weer in het arbeidsproces aan de slag, dus een nieuwe baan zal van harte welkom zijn..."


De kansen daarop zijn natuurlijk door uw eigen optreden en andere problemen die toch wel overduidelijk worden wel heel klein ook omdat u op kosten van de samenleving al uw tijd aan uw zelfverheerlijkingsstichting wijd en daarbij zich te buiten gaat in het belasteren van het Nederlands Staatshoofd, haar Familie en uw Vaderland.


"...Zelf ben ik namelijk absoluut geen misdadiger - ik heb slechts éénmaal in mijn leven een boete gekregen, omdat ik één keer met mijn fiets door het rode licht ben gereden en vanwege mijn onberispelijke verleden was de
boete dan ook onvoorstelbaar laag - maar wens mij slechts vanuit mijn eigen familiegeschiedenis in te zetten voor Joodse Tweede Wereldoorlogsslachtoffers en hun nabestaanden en om fascisme en antisemitisme te voorkomen en te bestrijden. ..."


Dit is nog maar de vraag omdat u zich bij herhaling schuldig gemaakt heeft aan majesteitsschennis en vanuit uw obsessieve haat voor het Nederlands Koningshuis potentieel Staatsgevaarlijk bent. Bovendien is het nu wel afdoende aangetoond dat u om opportunistische redenen een Joodse achtergrond veinst.


Anne Cammenga Maggy gaat door totdat u daar beland bent waar u qua instelling, talent en ware afkomst thuis hoort.






PS: Ik zal er voor zorgen dat dit stuk een zo wijd mogelijke verspreiding zal hebben in de pers, al diegenen die gecontacteerd heeft en de Europese adel waar u mee onterecht mee loopt te pronken.

Geen opmerkingen: