donderdag 5 juli 2012

Een voorbeeld van Anne Cammenga's domme pogingen manipulatief te zijn


Anne in de rol van Catastrofus maar sinds hij in buikomvang groeide

is zijn talent en al lage intelligentie alleen maar verder afgenomen.


Even een stukje tekst van zijn zelfverheerlijkingswebsite met natuurlijk wat opmerkingen inde marge over zijn doelgroep maar zoals velen nu wel zo langzamerhand in de gaten hebben dient die allen maar als decoratie.

 Op zijn site is te vinden: "...Op advies van Prinses Marie Christine, geboren Barones von Reibniz en echtgenote van Prins Michael van Kent – de aan Cammenga verwante lievelingsneef van Koningin Elisabeth II – volgde een wetenschappelijk onderzoek naar zijn afkomst. Met behulp van Internet bleek dit al ras een niet al te tijdrovende bezigheid. De sites gaan terug tot aan de tijd van Karel de Grote. Cammenga kon recentelijk de ontdekking dat zijn voorgeslacht genealogisch is verbonden met het Franse Vorstenhuis der Karolingen met bewijslast staven. De aan de Universiteit van Leeuwarden verbonden Fryske Rie Foar Heraldyk kende hem daarom dit voorjaar het wapenschild toe met de internationaal felbegeerde drie Koninklijke Franse Lelies. Anderen die deze drie Lelies in hun wapenschild hebben, zijn Koning Juan Carlos de Bourbon van Spanje en de Prinsen en Prinsessen de Bourbon en de Bourbon de Parme..." 



Indrukwekkend vind u ook niet maar hij verzuimt het volgende te vermelden dat een echte Prins uit Huis Bourbon over hem schreef "...P.S. Monsieur CAMMENGA qui ne fait plus partie de mon entourage, a dû vous donner une mauvaise impression, et en même temps vous rendre méfiant vis-à-vis de ma personne. Sachez que j'ai fait, et que je continue à faire tout ce que je peux pour assurer l'unité de notre famine, et aboutis à une action concertée de nos deux branches, je me permets de vous remettre ci-joint une note de mise au point sans polémique, uniquement d’informations..."

Vanwege tactische overwegingen noem ik de volledige naam van deze Prins nu nog even niet maar kan jullie garanderen dat het authentiek is en bovendien ook nog geverifieerd. Als Anne het is zijn hoofd haalt de authenticiteit te ontkennen dan geef ik de volle naam vrij en de directe bron. Anne Cammenga is zelfs zo dom om als de pauper die is een intrige op te zetten naar het voorbeeld van wat hij in zijn boekjes leest. Jammer voor Anne Cammenga heeft hij noch het statuur noch de intelligentie zoiets goed te doen. Beste lezers dat Anne niet erg intelligent is maar wel denkt manipulatief te kunnen zijn wordt hier met voorbeelden nog wel duidelijk gemaakt.

Geen opmerkingen: