zaterdag 28 juli 2012

Cammenga heeft zich op Unieuws volledig ontmaskert

Van nu af aan bestaat er geen noodzaak meer op Anne's spam op Unieuws te reageren. Hier mijn laatste antwoord op weer een nieuwe scheldpartij van de Brulkikker:

Beste lezers,

Cammenga's vuilspuiterij is tot spam verworden, hij heeft zichzelf voldoende ontmaskert en daarom ga ik hem van nu af aan ook ignoreren. Het is jammer dat de redactie deze kwaadaardige spammer een platform blijft geven om zijn gif te spuien. Het Pim Fortuyn Forum heeft hem wel de wacht aangezegd en zijn vuilnis verwijderd.

In de woorden van JPM op PFF

Laat ik u meegeven dat een hoogstaande Koningin als Marie Antoinette van Oostenrijk waarmee u graag pronkt zich in haar graf zou omdraaien over hetgeen nu achter de facade zichtbaar wordt. Dat ook Athos, Porthos en Aramis zich vol walging van u af zouden keren en zo zou Charles le Chauve met wiens verwantschap u veelvuldig pronkt..."

Misschien nog even voor de duidelijkheid Soldaat van Oranje die hij zo belastert is een getrouwd met een Indiaanse vrouw dus wel heel moeilijk een Nazi te noemen. Cammenga weet dat.

Meer aandacht verdient Cammenga niet. Hij mag naar een Juridische afstraffing uit zien.

Groetjes,
Maggy

Geen opmerkingen: