dinsdag 24 juli 2012

Een update voor Anne Cammenga - U heeft er zelf om gevraagd

Gedurende de laatste twee weken is er intensief onderzoek gedaan naar uw valse stamboom en wapenschilden die u voor opportunistische doeleinden misbruikt.

De bewijsbaar tegen u is overweldigend. Om die reden is de registratie van uw onechte wapenschild bij De Fryske Rie foar Heraldyk (Friese Raad voor Heraldiek) in heroverweging genomen met name omdat het misbruik dat u er van maakt voor belangrijke partijen onacceptabel is. Ook het Centraal Bureau voor de Genealogie is van uw wanpraktijken op de hoogte gesteld.

 Daar nog steeds niet aan de gestelde voorwaarden voldaan heeft en de bewijslast nu onomstotelijk geworden is mag u op ernstige juridische consequenties rekenen. Uit de eerder aangeven punten kunt u zelf afleiden uit welke hoeken u die gevolgen mag verwachten.




Voorwaarden en partijen.



  1. Hij publiekelijk verontschuldigen aanbied aan het Huis von Habsburg voor de misbruik die hij van het overlijden van Otto von Habsburg gemaakt heeft.
  2. Hij publiekelijk verontschuldigingen aanbied aan het Huis van Oranje en het Nederlandse Volk voor het ongefundeerd lasteren waaraan hij zich schuldig gemaakt heeft
  3. Hij publiekelijk verontschuldigingen aanbied aan het Huis de Bourbon  voor zijn cynische pogingen de uitstekende relatie met het Huis van Oranje te ondermijnen en de publieke impressie te laten ontstaan dat beide Huizen in oppositie tot elkaar zouden staan. 
  4. Hij publiekelijk verontschuldigingen aanbied aan H.K.H. Prinses Christine, (geboren Barones von Reibniz en echtgenote van Prins Michael van Kent) voor het misbruik maken van haar naam door te veinzen dat de door hem gekochte eerste en gesigneerde uitgave van haar boek The Serpent and The Moon hem in haar vriendenkring zou plaatsen en/of hem aan haar familie verwant zou maken.
  5. Hij publiekelijk afstand doet van zijn valse wapenschild  en toegeeft zijn afkomst bewust te hebben vervalst.
  6. Hij alle referenties naar (Soldaat van Oranje) van zijn site (hij lijkt dit al gedaan te hebben) en uit zijn internet publicaties verwijdert en bovendien publiekelijk zijn verontschuldigingen aanbied.
  7. Hij publiekelijk toegeeft voor promotionele redenen gebruik gemaakt te hebben van zijn vermeende doelgroep en daarvoor zijn excuses aanbied 
  8. Hij publiekelijk  toegeeft een Joodse afkomst geveinsd te hebben zelfs nadat de Davidster uit zijn eerdere wapen verwijdert is en daarvoor publiekelijk zijn verontschuldigingen aanbied.
  9. Hij publiekelijk zijn verontschuldigingen aanbied aan een aantal schrijvers/schrijfsters op dit forum voor het hen ten onrechte te associƫren met het gedachtengoed van het forumteam. (diegenen die een dergelijke publieke verontschuldiging wensen te ontvangen kunnen dat in deze draad aangeven)



 Hierbij ook nog opgemerkt dat Noordland een nieuwe en sterk verbeterende site opgezet heeft waarmee een veel groter publiek bereikt kan worden u hoeft pogingen te doen de verhuizing als een overwinning op het conto van uw pathetische vereniging bij te schrijven. Lees dit nog eens goed want het zou uw redding kunnen zijn.

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een klootzak die Cammenga de Oranje Hater.

Schrijft op het Pim Fortuyn Forum "...Een forum waar topics
(gesprekonderwerpen) bijvoorbeeld zijn: Hall of Fame in de oorlog tegen islam, de betekenis van Nationaalsocialisme en Nationaalsocialisme: Een biologisch Wereldbeeld..."

Ik dacht de PVV waar hij aan het slijmen is ook een oorlog tegen de oprukkende Islam kent.

Jammer voor die vette flapdrol zijn idiote open brief ging de vuilnisbak in.