zondag 8 juli 2012

Majesteitsschennis - Met dank aan EvSBDdotiir


Ik heb de bedoelde brief ook in handen en kom nog met een eigen commentaar.
- Maggy Magon

Majesteitsschennis

In Nederland stammen de wetsartikelen 111 en 112 van het Wetboek van Strafrecht over "majesteitsschennis" uit 1881.

    Artikel 111 W.v.S.

Opzettelijke belediging van de Koning wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste vijf jaren of geldboete van de vierde categorie.

    Artikel 112

Opzettelijke belediging van de echtgenoot van de Koning, van de vermoedelijke opvolger van de Koning, van diens echtgenoot, of van de Regent, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste vier jaren of geldboete van de vierde categorie.

    Artikel 113

Hij die een geschrift of afbeelding waarin een belediging voorkomt voor de Koning, de echtgenoot van de Koning, de vermoedelijke opvolger van de Koning, diens echtgenoot of de Regent, verspreidt, openlijk tentoonstelt of aanslaat of, om verspreid, openlijk tentoongesteld of aangeslagen te worden in voorraad heeft, wordt, indien hij weet of ernstige reden heeft om te vermoeden dat in het geschrift of de afbeelding zodanige belediging voorkomt, gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste een jaar of geldboete van de derde categorie.

Anne Cammenga in zijn brief van 04-07-2012 schreeft bij Pro Republica:

"...Het is een publiek geheim dat u meer op uw vader Bernard dan op uw moeder Juliana lijkt. Dit verbaast mij absoluut niet. Als ik dit verhaal hoor, denk ik: "Met recht een dochter van de SS-er en de SA-er Bernhard von Lippe Biesterfeld"..."

Dit is een duidelijk geval van Majesteitsschennis onder Artikel 111 W.v.S



"...Door mijn berichtgeving over de relatie van uw familie in dit e-mailbericht met de beruchte NSB-er Meinoud Rost van Tonningen en diens weduwe Florrie Rost van Tonningen ben ik teveel bij waarheden over uw familie terecht gekomen, die koste wat het kost in de doofpot moeten worden gehouden..."

Majesteitsschennis onder Artikel 111 W.v.S: het dichts dat Hare Majesteit de Koning der Nederland tot een relatie van  Florrie Rost van Tonningen staat is via prinses Marie Adelheid zur Lippe haar oudtante. (Marie Adelheid zur Lippe-Biesterfeld (Marie Adelheid Mathilde Karoline Elise Alexe Auguste Albertine dochter van Prins Rudolf zur Lippe-Biesterfeld en Prinses Luise of Ardeck). Zijne Burgerlijke Laagheid Anne Cammenga beledigt het legitieme Staatshoofd met bewuste onwaarheden.

Even een hilarische opmerking van zijn kant:

"...zelfs beweerd dat ik volgens een DNA-onderzoek - waarvan ik zelf uiteraard nooit de wetenschappelijke resultaten heb gezien - negroïde bloed in mijn aderen zal hebben..."

Dat schijnt u toch wel zeer te kwetsen je zou haast zeggen dat we in u een medestander hebben in onze afwijzing van rassenvermenging. Anne Cammenga lijkt nu als heimelijk racist uit de kast gekomen te zijn. U weet vast nog wel dat u er bij een man (Soldaat van Oranje) die u met uw stichting geholpen heeft, u uit de mentale goot getrokken heeft, enorm op aangedrongen heeft uw DNA te laten onderzoeken omdat u hoopte dat er toch een Joodse invloed in uw familie zou zijn. U zat met het probleem dat uw Cahais verhaal onwaar gebleken is. U wilde dat betrokkene het prijzige onderzoek gratis zou laten verrichten een pauper zoals u kan de kosten natuurlijk nooit dragen. Nadat u hem bent gaan belasteren hebben wij (opmerking Maggy: de V/T groep waar EvSBDdotiir bij hoort)het onderzoek overgenomen. Op dit moment wordt alles geverifieerd door een Joodse onderzoekster die u wel kan villen omdat u met uw leugenachtige verhalen, aanvallen op het Nederlands Koningshuis en het Nederlandse volk haar als Jodin een slechte naam geeft. Zoals mijn Tante Sigrun schreef "wij haten hier geen individueller menschen alleen destruktiven systemen en Ideologien die ons ras gefährden" maar u maakt gebruik van de Joden voor uw eigen status verhoging.

"...Ook wordt er een foto van mijn huis op hun site getoond, zodat elke geschifte Neo-Nazi in Nederland tegen mijn nadrukkelijke wens en verlangens in contact met mij op kan zoeken..."

Die foto uit het publieke domein heb ik neergezet als bewijs dat de Brulkikker in een sociale woning woont. Domme man u zet al uw adresgegevens op uw zelfverheerlijkings site zodat iedereen met een smart phone er zo naar toe loopt. Geschift dat bent u zelf een pauper die zich een Edelman waant.

"...Wat het bovenstaande betreft is het wat mij persoonlijk betreft hoog tijd voor een nieuwe, meer democratische monarchie naar Zweeds model. Dus een monarchie waarbij het staatshoofd nog uitsluitend een ceremoniële functie vervult. Hierbij gaat mijn persoonlijke voorkeur dan uit naar een ceremonieel staatshoofd uit het geslacht De Bourbon de Parme of uit het huis Habsburg..."

U spreekt hier de wens uit dat een niet Nederlands Vorstenhuis in Nederland aan de macht komt dit dikke pad is landverraad want dat is toch waar u de NSB voor vervloekt maar u doet precies hetzelfde. Misschien zou het gerechtigheid zijn als u hetzelfde lot zou ondergaan dat van de NSBers.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat smerige stuk vreten schrijft:

"...Dat heeft niets te maken met gebrek aan respect. In tegendeel: het zou een enorm gebrek aan respect zijn naar de gevallenen en naar de Joodse Holocaust-slachtoffers toe om hun Tweede Wereldoorlogsverleden niet open en volslagen eerlijk te behandelen. Juist deze slachtoffers dient recht te worden gedaan. En niet een Duitser met een SS- en een SA-lidmaatschap en zijn kleinzoon dat persé een Junta-meisje wilt trouwen, terwijl er miljarden vrouwen op de wereld zijn, die heel wat mooier zijn en ongetwijfeld ook uit een veel beter nest komen. ..."

Is dat al niet genoeg om hem aan te klagen?

Die vetflikker doet niks anders dan nationalisten aangeven en ons Koningshuis met stront en leugens besmeuren.

Anoniem zei

Dit was ik nog vergeten.

"...Hierbij gaat mijn persoonlijke voorkeur dan uit naar een ceremonieel staatshoofd uit het geslacht De Bourbon de Parme of uit het huis Habsburg..."

Die vuile klootzak wil ons land aan buitenlanders verkopen en dan zegt hij wat over de NSB. Smerig varken je moet toch eens in het geschiedenisboek kijken op de bladzijde over "Bijltjesdag"