woensdag 25 juli 2012

Open brief aan Anne Cammenga

Toevoeging gezien Cammenga's gebruik van Unieuws. nl voor de verspreiding van zijn laster aan derde heb ik deze open brief nu ook daar geplaatst.

- Maggy Magon

Geschreven door Eva von Sebottendorf en aan mij ter publicatie op dit blog toegezonden.

- Maggy Magon

Anne Cammenga,

Met enige tegenzin, voortkomende enige verachting voor uw zelfs de grootste pauper onwaardige gedrag, wil ik u namens mijn moeder en een zeer hoog Adellijke tante het volgende mededelen.

Op de eerste plaats en gezien de nu voor u ontstane justitiële  omstandigheden zowel binnen als buiten Nederland wil ik allereerst ingaan op de aperte leugens en verdraaiingen vervat in uw laatste artikel op het Nederlandse Pim Fortuyn Forum. Hierbij opmerkende dat het forumbeheer aldaar het om ethische redenen verwijdert heeft. Hiervoor wil ik mijn waardering uitspreken.

U beweert valselijk dat degene die u op ernstige wijze belasterd de oprichter van het Noordland Forum zou zijn hetgeen een aperte onwaarheid is omdat het Noordland Forum door mijn moeder, Baronesse von Sebottendort, en mijzelf opgericht en beheerd wordt nadat wij het voormalig Forum Voor Realisten overgenomen hebben. U schreef echter:

"... Dit een brief die dient als waarschuwing. Vanuit Zeist is namelijk de extreemrechtse heer Soldaat van Oranje (de naam voor google redenen aangepast) actief. De heer Soldaat van Oranje is oprichter van het extreemrechtse forum Noordland..."

U verspreid hiermee bewust verkeerde informatie waarvoor u ter verantwoording geroepen zou moeten worden.



Vervolgens schrijft u:

"...Hij  (Soldaat van Oranje) deed zich naar mij toe o.a. voor als de joodse meneer Isaac Cohen. Het mag duidelijk zijn, dat deze heer Soldaat van Oranje geen Joodse achtergrond heeft..."

Wederom een ongefundeerde beschuldiging wij weten ondertussen dat het email bericht waar u aan refereerde door een derde, die de schuilnaam Kruispunt o.a. op het eerder genoemde Pim Fortuyn Forum gebruikt, via een Oost Europese fake Mailer aan u verzonden is. U bent daaraan natuurlijk niet schuldig, de bedoelde persoon deed dit om u voor zijn karretje te spannen, maar uw ongefundeerde en daarom lasterlijke publieke uitspraak blijft hiermee bestaan.

Opvallend hierbij is dat u ondanks het feit dat het op dit blog afdoende bewezen is dat zich bij herhaling op een Joodse achtergrond blijft beroepen om daarmee Joodse organisaties voor uw karretje te spannen en uw eenmansstichting meneer gewicht te geven. Zoals ook al feitelijk aangetoond misbruikt u uw zogenaamde doelgroep en geeft zelfs blijk van een zekere minachting door uw eerste, vervalste wapenschild met Davidster, na wederom aangetoonde vervalsing van uw stamboom, voor een nieuw wapenschild met daarop in uw eigen woorden fel begeerde derde Franse Lelie in te wisselen. Op zich heeft iedere burger het recht een wapenschild te ontwerpen mits het niet reeds aan een andere familie toebehoort. Dit zijn de criteria voor registratie. U doet het bewust en om opportunistische voorkomen dat uw wat pathetische beweringen m.b.t. uw vermeende afkomst hiermee wetenschappelijk bewezen zouden zijn.

Het slechte nieuws voor u is dat registratie ongedaan kan worden indien er gegronde klachten van partijen waarvan u publiekelijk en onterecht beweert onderdeel te zijn. Zeker daar u bedoelde partijen in ieder geval  impliciet in verband brengt met ernstige Majesteitsschennis  en u aantoonbaar b.v. Het Huis van Bourbon, naar de buitenwereld toe, in uw kruistocht tegen Het Huis van Oranje betrekt en daarmee de aanschijn wekt dat het Huis van Bourbon, of leden daarvan,  u direct of indirect in uw waanzinnige aanvallen op het Nederlands Staatshoofd ondersteunen. Dit proces is sinds enkele dagen in werking gesteld.  Ik kan u ook mededelen dat o.a. ikzelf gedurende een studiebezoek aan Nederland alle feitelijke bewijzen heb weten te verzamelen en  aan relevante partijen te beschikking gesteld heb.

Mocht u vragen daarover hebben dan kunt u die via email aan mijn moeder doen  toekomen. Ook zoals reeds vaker aan u medegedeeld kunt u van uw recht op wederwoord gebruik maken op het Noordland Forum of middels commentaar op dit blog zelf. Ik raad het u niet aan want ook u zult weten dat u een inhoudelijke discussie over de hier en onder voorwaarden punten op feitelijke gronden altijd zult verliezen.  Dat was voor u ook de reden uw fan pagina op Hyves te verwijderen toen bleek dat mevrouw Magon met voor u onbetwistbare feiten kwam waardoor uw fantasie verhaal aan duigen viel.

Voor de volledigheid neem ik onderaan een eerdere publicatie van mevrouw Magon integraal over zodat andere belanghebbenden een beter inzicht verkrijgen over  de mate van uw manipulaties m.b.t. uw vermeende afkomst.

Indicatief voor Anne Cammenga is dat hij te pas en te onpas naar bijval uit adelijke kringen solliciteerd een voorbeeld hiervan is dat hij via Soldaat van Oranje poogde een brief van Seri ratu Dewi Sudarsono Putri Majapahit ten zijne faveure te bemachtigen om die in een massa mailing aan alle fracties in de tweede kamer, het Kabinet van de Koningin en God weet te verspreiden als een teken van zijn status binnen de internationale Adel. Zij kent hem niet en wil hem niet kennen en al helemaal niet met hem in verband gebracht worden. Daarom dat zij mij de eer laat toekomen deze open brief mede te ondertekenen.

Als laatste wil ik gezien uw mentale gezondheid, zie het hier , specifieke partijen die u bij herhaling lastig valt de aanbeveling doen Altrecht te betrekken want het is niet onze bedoeling iemand waarvan we moeten aannemen dat hij op zijn minst minder toerekeningsvatbaar is juridisch te vernietigen.Noblesse Oblige is voor ons geen loze term maar tegelijkertijd kunt u zo niet verder gaan zonder de consequenties aan den lijve te ondergaan.

Ondertekend,
Eva von Sebottendorf

Medeondertekend,
Seri ratu Dewi Sudarsono Putri Majapahit,
Baronesse H. von Sebottendorf

Bijlage (geschreven door mevrouw Magon)


Anne Cammenga beantwoorde mijn laatste zwaar onderbouwde bijdrage op zijn fan pagina op Hyves met het volgende bericht

Hier eerst mijn onderbouwde bijdrage

[quote]

Anne Cammenga,

Ik zal u maar punt voor punt antwoorden want dan wordt voor iedereen duidelijk dat u een pathetische opportunist bent die het met de waarheid en het fatsoen niet zo nauw neemt.

U zegt:

".. .Wanneer je de moeite had genomen om de website van het CBG te raadplegen, zie je dat ik ZELF afstand heb genomen van dit wapenschild en dus ook van de Davidsster, omdat ik hierover niet goed ben geïnformeerd édoor het CBG..."

Heel recentelijk en ver na het nieuwe wapenschild aangenomen te hebben schreef u op het Pim Fortuyn Forum

".... In het begin van de 19e eeuw trouwde een zekere Isaac Cahais uit Vilier le Bel, een huidige voorstad uit Parijs met één van mijn vrouwelijke voorouders uit het geslacht Cammenga. Via deze man is de Davidsster onze familie binnengekomen..."

Daar is dan ook een belachelijk verhaal bij of de Joodse gewoontes in uw familie, u heeft ook aan het CIDI het verhaal over Cahais en het Joodse element in uw familie opgehangen terwijl zoals u beweerd u toe al lang "vrijwillig" afstand gedaan had van de Davidster in uw wapen. U zit mij en alle lezers hier glashard een onwaarheid te vertellen want publiek zit u nog steeds te beweren dat er een Joodse invloed in uw familie bestaat en dat die van Cahais stamt.

U zegt nu ook publiekelijk dag het CBG incompetent is of u bewust verkeerd voorgelicht heeft en dit terwijl U mij vertelde, ook publiek, dat alles gebaseerd is op jarenlang eigen onderzoek. U zegt u heeft zelf afstand genomen maar u blijft publiek beweren dat het Cahais verhaal wel klopt. De waarheid is dat u eerst het CBG verkeerd voorgelicht heeft en zij u op uw woord geloofd hebben en daarna een mogelijkheid gevonden heeft op aan een derde Lelie te komen die u veel meer waard is dan de Davidster van uw zogenaamde doelgroep. Opvallend is ook dat het CBG uw nieuwe wapen niet certificeerde maar aangeeft dat u nu een nieuw wapen heeft.

U zegt

"...Zoals ik je ook heb geschreven - maar deze reactie vermeld je niet - zijn de Franskoninklijke lelies wel degelijk goed onderbouwd en daarom ook door de Friese Raad van Heraldiek in mijn tweede wapenschild opgenomen..."

U vermeld wel meer zo bent u ook een bokser, zie uw Hyves profiel, terwijl u dat zeker niet bent. Niet handig om dan naar uw site te verwijzen met foto's van een weke dikke man die nog geen kleuter K.O. zou kunnen slaan. De waarheid spreken is geen eigenschap van u zoveel is wel duidelijk.

In uw aanvraag schreef u

"....Aanvrager stamt af van Johannes Pieters, in 1789 meester wolkammer te Leeuwarden, gehuwd aldaar op 22 mei 1735 met Johanna Thomas Kock. Hun zoon Jacobus Johannes, vader van bovengenoemde Petrus Jacobus wordt in 1770 vermeld met de naam Cammenga. (Noot d.d. 3 december 2008) ..."

Nu even dit misschien gaat u nu eindelijk eens inhoudelijk verweer voeren hoewel u dit waarschijnlijk niet durft.

Belangrijk is dat U expliciet zegt


"...Wapenvoerder: Dit wapen is in 2002 ontworpen door C.E.G. ten Houte de Lange, ten behoeve van de nakomelingen van Petrus Jacobus Cammenga (1777-1840) en Catharina Jellema (1778-1807)..."

Maar dan dit:

Catharina Jellema

Huwelijkspartner: Petrus Jacobus Cammenga
Kinderen:
Achsa Cammenga geb. 1801 overl. 14 Mrt 1839
Jillert Cammenga geb. 1802 overl. 4 Dec 1859

Achsa Cammenga

Geslacht: Vrouw
Vader: Petrus Jacobus Cammenga
Moeder: Catharina Jellema
Geboren: 1801 Leeuwarden
Overleden: 14 Mrt 1839 Leeuwarden
Gezin 1
Huwelijkspartner: Willem Ydes van der Veen geb. 1800 overl. 31 Jan 1837
Huwelijk: 11 Mei 1823 Leeuwarden
Kinderen:
Niet relevant.

Jillert Cammenga

Geslacht: Man
Vader: Petrus Jacobus Cammenga
Moeder: Catharina Jellema
Geboren: 1802 Leeuwarden
Overleden: 4 Dec 1859 Leeuwarden
Beroep: horologemaker
Gezin 1
Huwelijkspartner: Hiltje Bruinsma geb. 1799
Huwelijk: 19 Mei 1822 Leeuwarden
Kinderen:
Christiaan Cammenga geb. 29 Okt 1826 overl. 29 Jan 1889

Christiaan Cammenga

Geslacht: Man
Vader: Jillert Cammenga
Moeder: Hiltje Bruinsma
Geboren: 29 Okt 1826 Leeuwarden
Overleden: 29 Jan 1889 Groningen
Beroep: predikant
Gezin 1
Huwelijkspartner: Harmanna van der Kamp geb. 28 Feb 1828 overl. 12 Juni 1899
Huwelijk: 28 Feb 1853 Groningen
Kinderen:
Hiltje Cammenga geb. 1859
Margaretha Maria Magdalena Cammenga geb. 1867

Hiltje Cammenga

Geslacht: Vrouw
Vader: Christiaan Cammenga
Moeder: Harmanna van der Kamp
Geboren: 1859 Gorredijk
Gezin 1
Huwelijkspartner: Jan Gerhardus Zijlstra geb. 1853 overl. 27 Mei 1930
Huwelijk: 6 Aug 1879 Noorddijk

Deze lijn loopt helemaal vast er zijn geen kinderen en als er al kinderen geweest zouden zijn dan hadden ze Zijlstra geheten.

Margaretha Maria Magdalena Cammenga

Geslacht: Vrouw
Vader: Christiaan Cammenga
Moeder: Harmanna van der Kamp
Geboren: 1867 Sappemeer
Gezin 1
Huwelijkspartner: Jan Juchter geb. 15 Dec 1858 overl. 13 Sept 1949
Huwelijk: 10 Apr 1889 Noorddijk, Groningen

Deze lijn loopt ook helemaal vast er zijn geen kinderen en als er al kinderen geweest zouden zijn dan hadden ze Juchter geheten.

Er geen mogelijkheid dat Anne (Louis) Cammenga afstamt van Jacobus Cammenga en Catharina Jellema. Maar ik wil wel zachtaardig zijn en wat verder teruggaan.

Petrus Jacobus Camminga stemt af van Jacobus Johannus Camminga (1747-1806) en Achsa Andries Schuil (1739-1814) maar had ook nog een ander kind uit een eerder huwelijk met Martje Peters Unia (waarvan geen afstamming bekend is), laten we die eerst eens bekijken.

Petrus Jacobus Cammenga en Martje Peters Unia maar dat is gemakkelijk want er waren geen kinderen uit dat huwelijk.

Dus we gaan verder met Jacobus Johannus Camminga (1747-1806) die afstamt van Johannus Pieters Camminga (1720-????) en Johanna Thomas Kock
(1730-????) maar die hadden maar een kind dezelfde Jacobus Johannus Camminga waar we hebben al vast staan dat Anne Cammenga daar niet van kan afstammen. Maar wat staat er bij het CBG:

"...Aanvrager stamt af van Johannes Pieters, in 1789 meester wolkammer te Leeuwarden, gehuwd aldaar op 22 mei 1735 met Johanna Thomas Kock. Hun zoon Jacobus Johannes, vader van bovengenoemde Petrus Jacobus wordt in 1770 vermeld met de naam Cammenga. (Noot d.d. 3 december 2008) ..."


Kijk van hier af aan is de familienaam Camminga en niet Cammenga vandaar de noot van 3 december 2008. Ze wilde zijn verhaal eerst niet geloven maar hij vond een notitie. Welke notie en betrokken op wat, een officieel document of  ergens in een geschrift waar een spelfout in stond en die u gebruikt om een indruk te wekken.

Johannus Pieters Camminga stamt af van Pyter Camminga (1690-????) geen vrouw bekend.

Pyter Camminga stamt af van Gerrit Watzes Camminga (1647-1712) en Catharina Victoria Sjucksdr van Sternsee (1649-1703)

Zij hadden vier kinderen:

Sjuck Gerrits Camminga (1677-1719)
Watze Gerrits (Valerius Vitus) Camminga (1682-1764)
Douwe Gerrits Camminga (1684-1728)
Ruurd Gerrits Camminga (1686-1762)
Pyter Camminga (1690-????)

Sjuck Gerrits Camminga was getrouwd met Veronica Dorothea de Wolff (1680-1744) maar hadden geen kinderen dus die valt af.

Watze Gerrits (Valerius Vitus) Camminga was getrouwd met Petronella Jacoba van Bueren (1686-1751) en hadden vijf kinderen:

Catharina Victoria Camminga (1707-1773)
Gerard Ferdinand Camminga (1715-1770)
Douwe Watzes Camminga (1718-1794)
Ruurd Karel Camminga (1721-1793)
Susanna Barbara Maria Valerius Camminga (1724-1801)

Daar kunnen we later mee verder want zo kan een andere tak ontstaan.

Douwe Gerrits Camminga was getrouwd met Anna Maria van Moens (1678-1726)maar hadden geen kinderen dus die valt af.

Ruurd Gerrits Camminga waarschijnlijk een homo hij was niet getrouwd en had geen kinderen dus die valt af.


We gaan nu kijken naar de kinderen van Watze Gerrits (Valerius Vitus) Camminga en Petronella Jacoba van Bueren:

Catharina Victoria Camminga (1707-1773)
Gerard Ferdinand Camminga (1715-1770)
Douwe Watzes Camminga (1718-1794)
Ruurd Karel Camminga (1721-1793)
Susanna Barbara Maria Valerius Camminga (1724-1801)

Ik sla de dames nu eerst maar even over omdat de naam dan veranderd en we naar een nieuwe tak zoeken waar U uit voort gekomen zou kunnen zijn.

Gerard Ferdinand Camminga is twee maal getrouwd het eerste huwelijk was met Henriette van Alkemade (1720-1758) en het tweede met Anna Catherina Eleonora Albada
(1730-1762) beide huwlijken waren kinderloos dus Gerard Ferdinand Camminga valt af.

Douwe Watzes Camminga niet getrouwd geweest en geen kinderen dus die valt af.

Ruurd Karel Camminga geen vrouw bekend maar wel een dochter Petronella Jacoba Ruurds Camminga (1763-1792) maar die valt af.

Conclusie: geen nieuwe takken waar Anne Cammenag  uit voort gekomen kan zijn.

Terug naar Gerrit Watzes Camminga (1647-1712) waar komt hij vandaan? Ouders Watze Wytzes Camminga (1602-1686) Anna Gerritsdr Wytsma (1613-1652) maar er was een eerder huwlijk met Sjouck Scheltesdr Aebinge (1600-1630) waar een zoon uit voortgekomen is: Wytze Watzes Camminga (1627-????) die met Sophia Anna van Pipenpoy (1630-1670) gehuwd was maar kinderloos gebleven is en dus ook weer afvalt.

Watze Wytzes Camminga (1602-1686) en Anna Gerritsdr Wytsma (1613-1652) hadden zes kinderen:

Gerrit Watzes Camminga (1647-1712) (die hebben we al besproken)
Sjouck Watzesdr Camminga (1639-1727)
Rixt Watzesdr Camminga (1641-1712)
Bjuck Watzesdr Camminga 1646-1687
Ruurd Watzes Camminga (1650-1672)
Fedde Watzes Camminga (1652-????)

Sjouck Watzesdr Camminga niet getrouwd of onbekend geen kinderen dus die valt af.

Rixt Watzesdr Camminga niet getrouwd of onbekend geen kinderen dus die valt af.

Bjuck Watzesdr Camminga niet getrouwd of onbekend geen kinderen dus die valt af.

Ruurd Watzes Camminga niet getrouwd of onbekend geen kinderen dus die valt af.

Fedde Watzes Camminga getrouwd met Machteld Agnes van Mulert (1655-????) geen kinderen dus die valt af.

Hier hebben we ook geen nieuwe takken.

Nu gaan we weet terug naar Wytze Watzes Camminga (1627-????) zijn ouders waren Wytze Watzes Camminga (1555-1612) en Rixt Ruurdsdr Roorda (1545-1625) Rixt Ruurdsdr Roorda's ouders waren Ruurt Riencks Roorda (1520-1560) enHylck Gaelesdr Galama (1515-1596)


Wytze Watzes Camminga ouders waren Watze Wytses Camminga (1508-1576) en Frouck Feddedr Haerda (1526-1584) zij hadden vier kinderen:

Fedt Wytzes Camminga (1590-1634)
Hylck Wytzes Camminga (1588-1621)
Watze Wytzes Camminga (1602-1686) die hebben we besproken
Frouck Wytzes Camminga (1592-1623)

Fedt Wytzes Camminga getrouwd met George Upckes Burmania (1568-1634) geen kinderen dus die valt af.

Hylck Wytzes Camminga getrouwd met Schelte Scheltes Aebinge (1588-1666) en hertouwd met Jeltje Scheltesdr Aebinge (1620-????) geen verdere Camminga's dus die valt af.

Frouck Wytzes Camminga geen verdere Camminga's dus die valt af.

Watze Wytses Camminga ouders waren Wytze Riencks (Eminga Van) Cammingha (1484-1533) en  Rints Fransdr Minnema (1490-1546)

Let op nu wordt het Cammingha. We hadden Cammenga die in (Noot d.d. 3 december 2008) zegt dat Camminga ook Cammenga.

Wytze Riencks (Eminga Van) Cammingha (1484-1533) was getrouwd met Rints Fransdr Minnema (1490-1546) zij hadden 13 kinderen:

Catryn Wytzes Camminga (1510-1546)
Doedt Wytzesdr Camminga (1512-1590)
Minne Wytzesz Camminga (1514-1571)
Tiete Wytzes Camminga (1520-1552)
Frans Wytzes Cammingha (1509-1559)
Watze Wytses Camminga 1508-1576) die hebben we besproken
Tjemck Wytzesdr Cammingha (1518-1545)
Rienck Wytzes Camminga (1517-1584)
Sytse Riencks Camminga (1516-????)
Mary Wytzesdr Camminga (1520-????)
Sjouck Wytzesdr Camminga (1521-????)
Ymck Wytzesdr Camminga (1522-????)
Haye Wytzes Camminga (1523-????)

Opvallend is dat een aantal kinderen Camminga heten en anderen Cammingha.

Anne Cammenga ik heb veel meer maar dat hou ik nog lekker even achter de hand. Maar wat beweerde u toen in vroeg naar Cammenga, Camminga en Cammengha. De twee eersten zouden genealogisch verbonden zijn, uw notitie, en de laatste niet. Hoe verklaart u dit nu?

Nee Anne Maggy is geen studentje genealogie ik had u al veel eerder in de gaten.

Als u met een antwoord wilt komen of de indruk wekken dat uw verhaal geloofwaardig is dan zult u mij nooit meer moeten onderschatten.

U zegt

"...Zelf heb ik nooit een titel gevoerd. Dat jij zo stom bent om mij als zodanig aan te spreken, ligt aan jou en niet aan mij..."

Weg is de geveinsde wellevendheid en de ware Anne Cammenga komt boven het is me volstrekt duidelijk waarom de mensen op Noordland u met Zijne Burgerlijke Laagheid aanspreken. U blijkt de manieren van een dokwerker te hebben als alle vernis verdwenen is.

Maar dat even tussen twee haakjes belangrijker is dat u weer de waarheid geweld aandoet door mijn publiek gestelde vraag of het juist is u met ZKH aan te spreken te ignoreren en net te doen als of het u nooit gevraagd is. U beantwoorde de vraag niet en hebt zo bewust de indruk laten bestaan dat u die titel voert of voeren mag.

Meneer Anne Cammenga u bent manipulatief en on waarachtig.

Wat u nu zegt is hilarisch

"...Voor wat de koningin betreft, nodig ik haar hierbij openlijk uit om het debat met mij aan te gaan over de werkelijke rol van haar grootmoeder tijdens de Tweede Wereldoorlog naar onze Joodse medeburgers toe. Dit zal ik graag in alle openheid met haar aangaan..."

Wie denkt u eigelijk wat u bent u bent een gewone burger en leeft van een uitkering omdat u zich volledig wilt kunnen wijden aan uw status verhoging en uw strijd tegen ons legitieme staatshoofd. Denkt u nu heus dat Hare Majesteit met een volslagen mislukkeling als u in debat gaat over uw belachelijke beschuldigingen aan haar, haar familie en het Nederlandse volk. Weet u hoeveel pathetische dwazen ze dan zou moeten ontvangen. U heeft geluk dat onze Koningin zo'n liefde medelevende vrouw is want zij had u al veel eerder voor Majesteitsschennis kunnen vervolgen.

Maggy kan een gewone burgervrouw zijn maar ze is niet op haar achterhoofd gevallen. Anne Cammenga de enige reden dat u zich zogenaamd voor Joden inzet is om een stok te hebben om de Oranjes mee te slaan want u bent stil jaloers op die familie want zij hebben de status en de achtergrond hebben die  u zo graag zou willen hebben. in dat opzicht is er maar bitter weinig verschil tussen u en de talloze Napoleons in de psychiatrie.

En zeg nu niet dat u zich wel met hart en ziel voor de Joden inzet want dan had u de Davidster niet ingewisseld voor een derde lelie toen u de kans schoon zag en al zeker niet net gedaan hebben of u toch Joods bloed in u familie heeft om bij het CIDI in het gevlij te komen. Dan had u er ook vanaf gezien op het Pim Fortuyn forum ronduit te liegen over Cahais. Want waarom loog u daar als niet om de pro-Joodse forum leden achter u te krijgen.

 U bent veel erger dan degenen die u zegt te bestrijden want u gebruikt de Joden op een cynische manier om uw status te vergroten en medestanders te verkrijgen om te voorkomen wat u het meest vreest. De totale ontmaskering.

Met intens medelijden,
Maggy
[/quote]

En hier dan zijn zielige antwoord waarin hij laat blijken in diepe problemen te zitten. Wat zeg nu eens is dat geen pathetische overgave.

[quote]
Maggy,

Bedankt voor alle blubber en bagger die je over mij publiceert. Je levert mij namelijk hiermee extra informatie over jou en je kornuiten in handen, die ik via de korpschef van politie in Utrecht weer voor kan leggen aan de Officier van Justitie. Fijn dat je mij op die manier helpt om het dossier tegen extreemrechtse forums zoals Noordland en daarmee tegen jou en je kornuiten verder op te bouwen.

Met hartelijke groet,

Anne Louis Cammenga

tijdstip 00.13 uur
[/quote]

Natuurlijk heb ik zijn kinderlijk belachelijke met een antwoord voorzien.

Arme zielige Anne,

Uw reactie geeft wel het ultieme bewijs dat u feiten vreest en wie dat vreest heeft veel te verbergen. Wat u bagger noemt zijn genealogisch onderbouwde argumenten waar u klaarblijkelijk geen antwoord op heeft en met alle macht van de machteloze voor het publiek verborgen probeert te houden. Waarom is dat? Een kleuter weet daar het antwoord op u bent betrapt op feitelijke onjuistheden in uw verhaal.

Als dan als u dan probeert over te gaan tot dreigen met de politie in de ijdele hoop dat u zich daarmee zou kunnen afdekken dan bent u een nog zieliger geval dan ik vermoede.

U zou op zijn minst een poging kunnen doen mijn argumenten inhoudelijk te weerleggen.  Maar u weet dat u dat niet kunt en vreest uzelf nog verder te ontmaskeren. U levert hier het ultieme bewijs dat u pronkt met veren die u niet heeft en dat is natuurlijk oer komisch.

Maar het is niet komisch u combineert het met herhaaldelijke Majesteitsschennis, laster en smaad tegen het Nederlands Staatshoofd en haar familie. U heeft zelfs de brutaliteit haar legitimiteit publiekelijk te ontkennen waaruit blijkt dat u geen kaas gegeten heeft van het Nederlands Staatsrecht en de Nederlandse geschiedenis.

Natuurlijk kent u die maar u verdraait de feiten vanuit een wrok tegen de Koninklijke Familie en dat op een demagogische manier er vanuit gaande dat de gemiddelde Nederlander niet van de feiten op de hoogte is. Daarbij gebruikt u het verhaal over uw verhevenheid om geloofwaardig gevonden te worden.

U kunt dreigen en schreeuwen maar het feit blijft bestaan dat u weet dat u geen steekhoudende argumenten hebt.  Had u die wel gehad dan had u mij wetenschappelijk onder tafel kunnen vegen.

Ik zie de politie al voor me ze lachen zich in een deuk als u met uw jammerverhaal binnen komt. "ik Anne Cammenga wordt inhoudelijk in de hoek gedrukt omdat ik geen steekhoudende argumenten heb. Sluit ze op executeer ze want anders wordt ik ontmaskerd"

Wat ik wel schandalig vind is dat u alle kritiek op uw verhalen die u niet in een debat kunt verdedigen wilt onderdrukken met verwijzing naar WW II en het Joodse volk terwijl u nadat u de Davidster zogenaamd vrijwillig uit uw wapenschild verwijdert heeft zich nog steeds publiekelijk op een gedeeltelijk Joodse afkomst beroept. Dat is pas een belediging aan en een misbruik maken van het Joodse volk.

Anne Cammenga u zou zich diep moeten schamen.

Geen opmerkingen: