donderdag 2 augustus 2012

De nep prins heeft wederom van zich laten horen middels een waanzinnige bijdrage op zijn zelfverheerlijking website waarin hij overigens door het publiceren van email adressen de wet weer eens op flagrante wijze overtreed.

Hij publiceert een brief van de heer Renswoude (Politie Utrecht) met de volgende inhoud.
Geachte heer Cammenga, Ik heb over de door u gemelde kwestie afgelopen week weer contact gehad met de Officier van Justitie belast met discriminatiezaken. De strafrechtelijke beoordeling van smaad, laster en dergelijke is complex omdat dit t.a.t. moet worden afgewogen tegen bijvoorbeeld het grondwettelijk verankerde recht op vrije meningsuiting. Het is ondermeer om die reden dat de OvJ deze kwestie ook heeft voorgelegd aan het landelijk expertisecentrum bij het Parket Generaal van het OM. De OvJ verwacht op korte termijn een reactie van het expertisecentrum en de daarop volgende beslissing zal via Jan Drenth aan u bekend worden gemaakt. Het is tot dat moment niet nodig dat u ons via mail nieuwe publicaties over u die in dezelfde sfeer liggen doet toekomen. de OvJ en de politie beschikken over ruim voldoende materiaal om tot een beoolrdeling van de strafbaarheid en de haalbaarheid en opportuniteit van een strafrechtelijk onderzoek te kunnen beslissen. Hoogachtend, J.A. van Renswoude
Duidelijk is dat hij een vloedgolf van huilerige brieven over de autoriteiten uitstort en een poging zijn ontmaskering te overschreeuwen en hierbij misbruik maakt van zijn zogenaamde doelgroep waar hij zich bij herhaling op een opportunistische en Genealogisch aantoonbare misbruik van maakt. Wel is het zo dat hij zich hierbij nog steeds aan laster te buiten gaat.



Zoals als dit ook op een hysterische manier tegen het Nederlands Staatshoofd doet. Hilarisch is zijn publicatie van een email die hij van de Fryske Rie Foar Heraldyk ontving met betrekking tot de registratie van zijn genealogisch onverantwoorde en door aantoonbaar uiterst zwakke als niet totaal onjuist onderbouwde tweede wapenschild. Wederom overtreed hij de wet door het publiceren van email adressen natuurlijk een ontstellende nalatigheid van zijn IJs Ros. Wat staat daarin:
Onderwerp: registratie wapen Geachte heer cammenga, Kreeg mijn antwoord onbestelbaar terug, maar dat komt omdat mijn mail er een tijdje uit heeft gelegen. Nu dus mijn antwoord op uw brief: Uw brief via de mail ontvangen, waarvoor dank. In uw brieg wordt gewaagd van een verbinding van onze Rie met extreem-rechts inzake uw wapenregistratie in het Genealogysk Jierboek van de Fryske Akademy, onder nummer GJ 2008-2. Wij willen u bekend maken dat er nimmer contact is geweest met enige extreem-rechtse organisatie. Wij zouden dat ook niet willen. En ook de registratie van uw wapen bij de Fryske Rie foar Heraldyk is NIET herroepen. Dat kan ook niet, want u heeft uw financiële bijdrage voldaan en daarmee is de registratie geldig en blijft in onze registers staan. Ook in de toekomst zal deze registratie niet ongedaan worden gemaakt. Wij hopen u naar genoegen hebben kunnen verzekeren dat uw wapen in onze registratie blijft bestaan. Wij willen u succes toewensen in uw strijd tegen fascisme, nazisme en antisemitisme. U moet zo maar denken, dat wat van die kant komt op grove leugens is gebaseerd. Laat u geen angst aanjagen! Sterkte toegewenst. Namens de Rie met de meeste hoogachting,
Duidelijk zijn hier drie zaken de eerste is dat hij weer eens misbruik maakt van zijn zogenaamde doelgroep door zijn eigen belangen te verbinden aan de doelgroep om daarmee een wanhopige poging te doen zijn ontmaskering te te voorkomen. Anne Cammenga bewijst hiermee een gewetenloze opportunist te zijn die zijn statuur boven alles plaatst. Zoals hij dat ook met zijn Cahais verhaal deed wel wetende dat Cahais geen Joodse familie was die al sinds de door de hem aangegeven stamvader uit Christenen, heel waarschijnlijk Hugenoten, waren.

Ik heb dat hier voldoende aangetoond en daar ook nooit een onderbouwd weerwoord op gekregen. Anne heeft zich beperkt to schelden en schuttingtaal. De Fryske Rie foar Heraldyk is inderdaad nooit door een extreem-rechtse organisatie benaderd want dat is wat Anne Cammenga er zelf gemaakt heeft in zijn misbruik makden van zijn "doelgroep" om de indruk te wekken dat het niet om zijn ontmaskering zou gaan maar om een extreem-rechtse hetze tegen Anne Don Quisote die in een poging zijn statuur te verkrijgen vanuit opportunistische overwegingen tegen windmolens strijd. Belangrijk is de zin:
Dat kan ook niet, want u heeft uw financiële bijdrage voldaan en daarmee is de registratie geldig en blijft in onze registers staan. Omdat deze aantoonde dat de registratie een kwestie van


  1. het geen gebruik maken van een wapenschild dat niet door een al bestaande familie gevoerd wordt
  2. dat de geldigheid van de registratie een financiële kwestie is en daarmee geen bevestiging van de genealogische juistheid van het wapenschild.  
Dat klopt ook want "Heraldiek is de (hulp)wetenschap die zich bezighoudt met de betekenis van wapenschilden" wat inhoud dat het wapenschild aan een aantal voorwaarden met betrekking tot vormgeving moet voldoen. Anne Cammenga komt daarom ook niet voor in Nederland's Adelsboek
Het Nederland's Adelsboek, ook wel het Rode Boekje genoemd, is een in 1903 gestarte reeks, die wordt uitgegeven door het Centraal Bureau voor Genealogie. Het geeft een weergave van de genealogieën van alle Nederlandse adellijke families. Zij worden alfabetisch gepubliceerd. Bij afronding van een serie A-Z wordt een nieuwe reeks gestart. De meeste reeksen geven alleen de zogenaamde état présent, de huidige generatie, weer. Een enkele maal wordt een reeks begonnen die ook de historische delen van de genealogie volledig weergeeft. Een dergelijke reeks begon in 1988 en loopt nog steeds. Het Adelsboek kent een tegenhanger, het Nederland's Patriciaat (Blauwe Boekje), gestart in 1910. Het zogenaamde Groene Boekje, een wie-is-wie voor de Haagse betere kringen, was qua inhoud en functie wel enigszins verwant met het Blauwe en het Rode Boekje.
De feiten die ter onderbouwing van zijn ontmaskering door mij aangevoerd zijn blijven bestaan en worden zelfs in ieder geval indirect door De Fryske Rie foar Heraldyk bevestigd. Opvallend is dat Anne Cammenga, wel bewust van zijn genealogische verdraaiingen, doodsbenauwd is dat de registratie op die gronden ongedaan zal worden. Ik heb zijn communicatie met De Fryske Rie foar Heraldyk niet in handen hij zal die ook heel zeker niet publiceren maar uit het antwoord blijkt wel dat hij vanuit een slecht geweten enorm is gaan piepen. Veelzeggend is de zin:
Laat u geen angst aanjagen!
Want niemand die niets te verbergen heeft zou daarover bevreesd zijn maar Anne Cammenga was/is dat duidelijk wel. Dat hij bezorgd is dat zijn hilarische verhalen niet op feiten berusten is natuurlijk zo langzamerhand iedereen wel duidelijk omdat hij in plaats van met tegenargumenten te komen zijn toevlucht tot scheldpartijen, schuttingtaal en laster zoekt. Of dit nu tegen zijn criticasters of het legitieme Nederlandse Staatshoofd is door zich aan flagrante Majesteitsschennis te buiten te gaan. Nee Anne Cammenga en uw "juridisch" adviseur er zit voor uw niets anders op dan uitgebreid en naar vele partijen toe uw publiekelijke excuses aan te bieden. Nu nog wat persoonlijk niemand wil u totaal vernietigen want zoals ik u al heb laten weten kunt u niet helemaal verantwoordelijk gehouden worden voor uw daden en illusies. Het is heel duidelijk dat u door anderen, zoals Kafka, de AFA en hun aanhangers een bruikbare idioot gebruikt wordt voor hun agenda waarna zij u als een baksteen zullen laten vallen want uw monarchistisch ideeën zijn voor hen verwerpelijk uw hele presentatie is dat. Uw triomfantelijke gepoch en uw verbroedering met types zoals Kruispunt AKA Jahira, dit voor ingewijden in de Nederlandse forum wereld, laat daar geen ruimte voor twijfel.
Wij staan in nauw contact met organisaties die het fascisme en antisemitisme in Nederland willen voorkomen en bestrijden.
Dit zijn ook dezelfden die zich aan Hamas verwant voelen, die Geert Wilders op de dodenlijst hebben staan en uw Moederkerk in de naam van Stalin, Trotsky en al Qaida in het vizier hebben. Maar Anne Cammenga opportunisten zoals u hebben daar geen moeite mee zolang ze denken dat het eigen belang daarmee gediend is.

Geen opmerkingen: